Как да преобразим старите мебели и да създадем "винтидж" атмосфера в дома си

Стилът "винтидж" в интериорния дизайн е всевъзможна комбинация от предмети, изпитани с времето в комбинация на съвременни аксесоари например. Нашия съвет е да разгледате внимателно, какво сте потрупали в килера и да го извадите на показ. Ако имате например кресло, може да го претапицирате с нова дамаска и да го сложите за акцент в спалнята си.

виж повече »
Тапетът като заместител на библиотека.

Библиотека пълна с книги е добър избор, незаменима в много интериорни решения, както за дома, така и за някои типове заведения и офиси. Тя придава едно уютно и леко аристократично звучене на пространството. В днешно време обаче са все по-малко хората, който могат да се похвалят с набор от книги, достатъчен за запълването на цяла стена, красивите томове са изместени от електронни издания.

виж повече »
Синьо - актуално и аристократично!

Синьото е студен и отпускащ цвят. Много подходящ и актуален акцент в помещения, пълни с монотонни бежови тъкани и настилки, ще придаде яркост, аристократичност и така интериора няма да изглежда безличен. В комбинация с бяло, синият цвят ще внесе свежест, ще ободри обстановката, навявайки спомен на морско крайбрежие. Нашият съвет е да се използва в умерени количества, добре е да бъде акцент, а не основа.

виж повече »